RESURSE EDUCAȚIONALE

INFORMATICĂ & TIC


Despre noi
Bine ați venit pe [www.infobits.ro] !
Compania noastră oferă de peste 30 de ani manuale şcolare aprobate M.E.N. şi auxiliare ce respectă programa şcolară, aplicații online, precum şi cursuri de Informatică şi T.I.C., utile oricărei persoane care doreşte să se pregătească în aceste domenii.

Când spunem 30 de ani de experiență, avem așa:

Editura L&S Infomat S.R.L.
RO4849980, J40/22257/1993
Editura L&S Soft S.R.L.
RO14864546, J40/8762/2002
Apoi, din 2019 ...

Editura L&S Soft Management Impex S.R.L.
RO14864546, J23/1969/2019
Voluntari, jud. Ilfov
De unde L&S ?
Păi ... prin anul 1992 se gândeau împreună (o echipă magică în esență, o pragmatică și un specialist) asupra faptului că nu există manuale de informatică, cursuri de specialitate, iar ei predau la C.N.I.T.V. de ani buni - era prea puțin...

Liliana și Sorin TUDOR, doi profesori extraordinari și vizionari, sunt cei ce au fondat aceste edituri cu mare pasiune pentru informatică și elevi:

   

Fiind părinții mei, le continui munca și le sunt veșnic recunoscător pentru privilegiul de a învăța alături de ei. Cărțile domnului profesor TUDOR SORIN sunt probabil în sute de mii de biblioteci, publice ori personale.

Dragă vizitator... în 5 pagini poți înțelege cu adevărat Tehnica Backtracking dintr-un manual. Dacă nu mă crezi, ... vezi pag. 199+ din [Manual de Informatică, clasa a XI-a, autor: prof. Tudor Sorin].

Poți găsi acolo și despre tablouri, subprograme, structuri de date, recursivitate, Divide et Impera, grafuri, toate în limbajul C++ pur.

Vezi și manualul de [INTENSIV] - liste, metoda Greedy, programare dinamică, grafuri orientate și neorientate, ori arbori.

Pur și simplu ... informatică.

Date de contact
Pentru orice mesaje, sugestii sau propuneri de colaborare, nu ezitaţi să ne contactaţi. În cel mai scurt timp veţi primi un răspuns din partea noastră.

Director,
dr.ing. Vlad Tudor [detalii]
0727.731.947
hello @ infobits.ro
 arrow_back   home   perm_identity   list   arrow_upward